Monique Rotteveel is onze favoriet!

Monique Rotteveel is back! Oftewel: je kan weer van die prachtige hardloop tights in onze shop kopen. En niet alleen dat, de shorts en bikini’s zijn er nu ook bij gekomen. Zolang de voorraad strekt, dus eh… sla je slag!

Het is je vast niet ontgaan: onze winkel verkocht ineens geen kleding van Monique Rotteveel meer. Jammer, want we hadden je net verteld hoe fijn dit merk zit, hoe de broeken niet afzakken, onwijs lekker en hoog in je taille zitten en dat de print echt goed is en niet verbleekt als je de stof oprekt. Een aantal lezeressen kocht hun Monique Rotteveel hardloopbroek al op de dag waarop ze in de winkel kwamen, maar anderen twijfelden nog. Zij kwamen er vorige week achter dat ze pech hadden.

(lees verder onder afbeelding)

monique rotteveel sportkleding

Reizen, surfen, natuur en sporten. Het leven van Monique Rotteveel

Monique Rotteveel maakt niet alleen deze mooie designs maar is vooral een sportvrouw. Ze brengt elke vrije minuut door op haar surfplank of in een yogahouding. Monique heeft veel gereisd en heeft zich laten inspireren. Ze wilde een mooi sportkledingmerk maken met stoffen en designs die goed en mooi zitten, maar vooral met prints die het gevoel uitstralen van de mooiste plekken waar zij is geweest. De stranden van Costa Rica bijvoorbeeld waar ze tot vorige week nog woonde.

Ze is gaan designen en kwam met een prachtige collectie. Mooi van kleur, vorm en materiaal. Toen wij haar en haar kleding leerden kennen, wilden we niets liever dan dit mooie merk in onze shop hebben. Waarom? Omdat wij deze broeken lekker vinden zitten. Ze staan mooi bij een meisje van in de twintig, maar door de hogere taille ook bij een vrouw van rond de veertig. De prints zijn opvallend. Bij de Rainbow Galaxy een stuk meer dan bij de Black Tie Dye. Toch kleden ze mooi af, je kan zien dat ze op het vrouwelijk lichaam ontworpen zijn. Dat de kleding gemaakt is om vrouwen – ook als ze sporten – er mooi uit te laten zien. (lees verder onder afbeelding)

1937096_809325902506138_7028312876310621782_n

Monique Rotteveel maakt kleding voor vrouwen

De stof is vrij stevig, maar ook lekker glad. Door de stevigheid en goede stretch zit de broek heel mooi om je benen, maar kan je je er ook goed en vrij in bewegen. De gladheid van het materiaal is ook heel fijn, je voelt de broek amper als je ‘m draagt. Veel vrouwen waren bang dat zo’n tight zonder touwtje zou afzakken. Dit is niet het geval. Monique heeft de broeken zo ontworpen dat je er in kan golfsurfen. Die sport vraagt nogal wat van je kleding. Een broek die in de golven blijft zitten, kan ook een stuk hardlopen of een stevige training in de gym aan. Qua maat zit je met maat 40/42 goed in de L, een 38/40 is een M en zo verder.

We laten je hieronder wat foto’s van de collectie zien. Bestellen kan in onze winkel. Wil je niet achter het net vissen, handel dan snel. Nu hebben we deze gave broeken nog op voorraad namelijk. En ze zijn populair!

Wil je zien wat we van Monique Rotteveel in onze shop hebben? Kijk dan snel hier even. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe prints en designs? Volg dan onze Facebookpagina.

En natuurlijk moet je dit interview met boardchick Anne. Zij heeft net zo’n gaaf leven als Monique Rotteveel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.