Monique Rotteveel kleding sale en aktie!

Even een berichtje voor onze lezeressen. We hebben namelijk een leuke actie bedacht, waar een paar van jullie heel blij mee gaan zijn. Het is wel een commerciële actie dus heb je geen zin in onwijs mooie bikini’s, perfect zittende sportkleding of een goede deal? Skip dan deze post!

Zoals jullie weten zijn wij dit jaar begonnen met het verkopen van de kleding van Monique Rotteveel. We zijn dol op de tights die dit merk maakt. Ze zitten goed, zakken niet af, zijn vriendelijk bij buikjes, zijn gemaakt van een hele lekkere stof en hebben hele mooie prints. Reden genoeg voor ons om er bijna de hele tijd in rond te lopen.

De collectie van dit jaar, bestaande uit drie prints, is bijna uitverkocht in heel Europa en de prints komen in de volgende collectie niet meer terug. Het kan dus maar zo zijn dat de tight die jij mooi vindt of het topje wat je al een tijdje wilde, binnenkort niet meer te verkrijgen. Sla daarom snel je slag: tot 1 september zijn ze afgeprijsd en worden gratis bezorgd!

(lees verder onder afbeelding)

Dat is natuurlijk een enorme zoektocht met een kleine kans dat je slaagt, en dat is jammer want dan mist er nog steeds dat ene item in je kast. Dus dit is wat wij gaan doen. En we maken de actie later pas bekend op de site. Op die manier heb je voorrang en maak je meer kans. Wij gaan voor jou zoeken. Dus stel je wil dit en dit topje in die en die maat? Dan zorgen wij dat je die – als er nog eentje in Europa is – bij jou terecht komt. Gaaf hè?!

In onze shop hebben we op de hele collectie nu een korting en hoef je geen verzendkosten te betalen. Dit gaat ook op voor de items die we voor je zoeken. Dus om het simpel te zeggen: sla je slag! De tight die normaal gesproken 65 kost is nu maar 55.

(lees verder onder afbeelding)

high waist yoga broek

Hoe werkt het?
Simpel, mail ons welk item je het liefst nog zou willen uit deze gave collectie. Dan kijken wij of hij beschikbaar is, reserveren we hem voor jou en geven het aan je door. Dan pas bestel en betaal jij hem in onze shop. Zodra je betaling binnen is, zorgen wij dat hij bij je terecht komt.

Nu, waar bestond die gave collectie ook al weer uit?

Allereerst de lange tights, perfect voor zo ongeveer elk vrouwenlichaam. Dikke billen, platte billen, brede heupen, smalle heupen, lange benen, korte benen, buikje of smalle taille. Het design en de mooie stof zorgt er voor dat deze tight als een tweede huid om je lijf zit. De maten lopen ongeveer gelijk aan de tights van Nike. Met maat 38 of 40 pas je in de M. Ben je 42 of een beetje meer? Dan is de L perfect voor je.

(lees verder onder afbeelding)

13901349_10153846657986687_2317394191706013677_n

Shorts voor op het strand of tijdens een yogales. Maar ook op de atletiekbaan of tijdens krachttraining perfect. Gemaakt van dezelfde stof als de tights en in hetzelfde ontwerp. Zit dus net zo lekker. De maten zijn hetzelfde MAAR ik merk dat je met wat vollere bovenbenen beter een maatje groter moet nemen. Immers de stof stopt bovenaan je been. Is hij iets te strak? Dan krijg je een flubje.

(lees verder onder afbeelding)
13921131_10153846658176687_4340816641668428968_n

Bikinitops of in mijn geval de sportbh. Te gekke tops met een hele mooie achterkant met veel van die bandjes op je rug. Combineert perfect met de shorts en tights. Surfsters dragen dit als ze in de zee liggen. Yogi’s als ze op de mat liggen en sporty’s dragen ze tijdens training en lekker op het strand. Gemaakt met twee lagen stof dus bij een kleinere borst voldoende steun tijdens het hardlopen. Heel lekker om in te zwemmen. Zelfs na een kilometer zitten je borsten nog waar ze zitten moeten en je hebt toch alle bewegingsvrijheid. Eerlijk? Het is wel echt een sportbikini, je borsten worden een beetje platgedrukt, maar dat is precies waarom je er zo lekker actief in kunt zijn. Ik combineer hem graag met een oud shirtje wat een beetje doorschijnt en een hardlooptight.

(lees verder onder afbeelding)
sportbikini

Bikinibroekjes voor als je een hele goede kont hebt. Over dit item ga ik eerlijk zijn: ik durf hem niet te dragen. Het is een bikinibroekje waar je een klein, mooi en strak kontje voor nodig hebt. Heb je die? Koop dan in vredesnaam deze broekjes! Ze komen halverwege je bil en benadrukken dus je mooie lijf. Ook als je een beetje platte billen hebt, doen deze bikinibroekjes het heel goed. De maten zijn een beetje afwijkend. Heb je normaal gezien de M? Neem dan nu de L

(lees verder onder afbeelding)
sportbikini

Dus…. welke wil je? Mail ons op [email protected] of kijk even of je item nog in de shop staat. Hoe dan ook, is jouw gewenste item nog ergens in een online shop of gewone winkel? Wij vinden hem voor je!

One Response

 1. keppy

  Practig broek net binnen gekregen
  Idd zit perfect meteen aan bij pilatus en skileren
  En met mooi weer aan bij SUP-en
  Inmiddels rekl gemaakt bij LifeStyle mn sportschool waar ik al 18 jaar traint
  Cristina Niculescu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.