Beginner Workout – Monique Rotteveel Activewear

Thuis trainen en je lijf fit en sterk maken kan met de wekelijkse Stoere Vrouwen Sporten trainingen die trainer Ilse van Asperdt samen met onze Stoere Vrouwen Sporten Shop verzorgd. Deze week een training voor beginners in kleding van Monique Rotteveel. Doe je mee?

Squats, lunges en zelfs opdrukken. Oefenigen die je hele lijf sterk maken en die je gewoon thuis in je woonkamer kunt doen. Doe rustig mee en luister naar wat Ilse je vertelt. Je kan het eerst proberen en daarna het filmpje nog een keer afspelen om helemaal mee te doen.

Ilse draagt de Monique Rotteveel Pipashort, de 2016-2017 collectie is nu te koop in onze shop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.