Interview met Monique Rotteveel

Monique Rotteveel, de designer van ons favoriete sportlabel. De 2016/2017 van Monique Rotteveel Sportswear is de tweede collectie die wij verkopen en we dragen nog zelden andere merken als we hardlopen of aan yoga doen.

Om Monique Rotteveel beter te leren kennen zijn we op het internet naar zoveel mogelijk info over haar gaan zoeken. Natuurlijk zagen we de blogs op onze eigen site. Over de eerste collectie van Monique Rotteveel en over speciale acties in onze shop. Maar op Markita.nl vonden we een leuk artikel wat vertelt over hoe Monique Rotteveel begonnen is en wat misschien wel verklaard waarom er op bijna alle broeken van Monique Rotteveel Activewear veren staan. Lees het!

Bekijk ook even de mooie nieuwe Monique Rotteveel hardloopleggings van de nieuwe collectie, momenteel houden we een presale voor de kleding die vanaf oktober in de winkels komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.