Stand up Paddle boarden in Utrecht

Dat suppen een gave sport is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Wij zagen steeds vaker mooie foto’s van mensen die staand op een soort surfplank op het water stonden en waren een beetje jaloers. Wij wilden ook suppen. Maar waar ga je suppen als je het nog nooit gedaan hebt?

Astrid en ik hebben mazzel gehad. We liepen op een avond langs het water en zagen iemand met een opblaasbaar paddleboard. We vroegen of we het even mochten proberen en sopten zo weg. Paddle boarden voelde net zo prachtig als het er uit zag op de foto’s. Dus besloten we een supboard voor beginners te kopen. We kwamen uit bij een opblaasbaar supboard omdat die wel zo handig zijn. En sindsdien staan we als het maar even kan op het water. En organiseren we paddle board middagen voor mensen die dat suppen willen proberen.

 

De eerste keer suppen

Niet iedereen gaat op een paddle board staan en peddelt zo weg. Sommige mensen vinden het spannend of hebben niet zo’n goed evenwicht. Daarom is het handig om als je begint met suppen even een sup-les te nemen. Met een ervaren paddleboarder die je uitlegt hoe je peddelt, hoe je staat en vooral hoe voorkomt dat je van je paddle board afvalt en natuurlijk: hoe klim je op je supboard vanuit het water. Met de juiste uitleg, een beetje plezier en geduld, kan iedereen uiteindelijk wel suppen. En kan iedereen merken dat paddle boarden een te gekke sport is.

 

Supworkshop in Utrecht

Wil je ook een keer suppen of heb je een groep vriendinnen waarmee je een te gekke middag op het water wilt beleven? Wij organiseren maar al te graag jouw submiddag. Je kan meedoen met een geplande supworkshop of een eigen submiddag aanvragen. Kijk daarvoor even naar onze supinfo en supaanbod. 

En geniet van onze paddle board foto’s:

beginnen met suppen op een opblaasbaar supboard beginnen met suppen op een opblaasbaar supboard beginnen met suppen op een opblaasbaar supboard

https://shop.stoerevrouwensporten.nl/product/all-round-opblaasbaar-supboard-aqua-marina-thrive/

beginnen met suppen op een opblaasbaar supboard beginnen met suppen op een opblaasbaar supboard beginnen met suppen op een opblaasbaar supboard

https://shop.stoerevrouwensporten.nl/product/aqua-marina-super-trip/

 

stand up paddle workshop in Breukelen stand up paddle workshop in Breukelen stand up paddle workshop in Breukelen

https://shop.stoerevrouwensporten.nl/product/aqua-marina-flow/

stand up paddle workshop in Breukelen stand up paddle workshop in Breukelen

paddle boarden op opblaasbare supboards in Utrecht paddle boarden op opblaasbare supboards in Utrecht paddle boarden op opblaasbare supboards in Utrecht paddle boarden op opblaasbare supboards in Utrecht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.